2020. augusztus 4., kedd
FONTOS

Nagypályára váltanak a Gyulai Amazonok

Remek hangulat jellemezte a Gyulai Amazonok délutáni edzését. Nem meglepő, hiszen a felnőtt csapat tagjai is hosszú idő után találkozhattak egymással újra. Márciusban az amazonok is otthon folytatták az edzéseket, amikor azonban újra lehetőség nyílt a közös munkára, akkor egyből belevágtak. Az előző szezonban még a Női Futsal NB1-ben helytálló egyesület most új kihívás elé néz, hiszen ezentúl nagypályás bajnokságban kezdhetik el a pontszerzést.

Július 3-án, délben véglegessé váltak a nevezések az országos női bajnokságban is. A női NBII nagypályás bajnokságra rekordszámú, 29 csapat nyújtotta be nevezését, így a Magyar Kupában 37 csapat fog versenyezni az NBI-es csapatokkal összevont kupáért. A fürdővárosi egyesület mindkét megmérettetésben érdekelt.
A nagypályás edzések közel 3 hete kezdődtek el, a bajnokság pedig már az augusztus 20-i hosszú hétvégét követően el is kezdődik.

Nézze meg ezt is:

Milyen volt egy mosógép a Monarchia idején?

Különleges gyártmánynak számított az a Magyar Mosó és Fertőtlenítő Gépgyár Részvénytársaság által készített szerkezet, melyet …