2024. március 29., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 07. 09.

Témák:

– A korábbi évekkel ellentétben jóval nagyobb a hazai vendégek aránya a Gyulai Várfürdőben, a tapasztalatok szerint emelkedett az egynapos látogatók száma is. A fürdőzők egy újdonsággal is találkozhatnak, hiszen megújult a dögönyözős medence.

– Csütörtökre 13-ról 15-re nőtt a regisztrált koronavírus fertőzöttek száma Békés megyében – derült ki a kormányzati portál legfrissebb adataiból.

– Nyissz-nyissz, avagy ollók és egyéb vágóeszközök – ebben a témában nyílt kiállítás a Békéscsabai Turisztikai Főpályaudvar várótermében. Mester Gábor gyűjtő kollekciójában található több, mint 200 éves dohányvágó, valamint a Ferenc József korabeli olló is.

– Ezen a hétvégén is számos program várja a Gyulára érkezőket. Folytatódik a térzene program, az Almásy-kastély gyertyafényes tárlatvezetésén immár a pincét is megtekinthetik az érdeklődők. Szombaton a Gyulai Várban a Kerecsényi László Íjász Egyesület első alkalommal rendez csapatversenyt.

– Szobákat bérelt és élettársának közvetített szexpartnereket egy sarkadi férfi, akinek a gyanú szerint édesanyja is segített a prostitúciós tevékenység megszervezésében. A rendőrök szerdán mindkettőjüket elfogták.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 25.

Témák: – Szombat délután átadták a gyulai sporttelep Himer centerpályáját. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester …