2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Ittas vezetők Gyulán, Szarvason és Tótkomlóson

Békés megyében, 2020. július 11-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Szarvason, a Csabai úton, 2020. július 11-én 9 óra körül előállítottak a rendőrök egy kardosi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy ugyanezen a napon, órákkal korábban már elvették a vezető engedélyét ittas járművezetés miatt. Az újabb igazoltatáskor is alkoholfogyasztást jelzett nála a szonda. A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei a 29 éves férfi ellen büntetőfeljelentést tettek, emellett szabálysértési eljárás is indult ellene.

További két helyen is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. július 11-én.

Tótkomlóson, a Bartók Béla utcában, 14 óra 15 perc körül ellenőriztek egy tótkomlósi segédmotor-kerékpárost. Ezután Gyulán, a Sarkadi úton, 18 óra 45 perc körül állítottak meg szintén egy segédmotoros kerékpárral közlekedő kötegyáni férfit. Mindkét járművezető alkoholt fogyasztott a vezetés megkezdése előtt, amit a légalkoholmérések is kimutattak. A rendőrjárőrök a tótkomlósi férfi jogosítványát elvették és büntetőfeljelentés tettek ellene. A kötegyáni férfi ellen a büntetőeljárás mellett szabálysértési eljárás is indult, mert jogosítvány nélkül vezetett. Emellett egyik kétkerekűn sem volt kötelező felelősségbiztosítás, emiatt is szabálysértési feljelentést tettek a rendő

Nézze meg ezt is:

Lopás Orosházán és Békésen, garázdaság Békéscsabán

Lopáson értek tetten egy férfit 2024. március 18-án, Orosházán. Egy Tátra utcai lakatlan házba ment …