2024. március 29., péntek
FONTOS

Felkészülten várja az előttünk álló időszakot a gyulai kistérségi szociális intézmény

 

Ezeken a felvételeken még a veszélyhelyzet idején érkező adományokat fogadja Kiss Szabolcs, a kistérségi szociális intézmény vezetője és Görgényi Ernő polgármester. A Galamb utcai idősek otthonába is folyamatosan érkeztek a védekezést segítő eszközök, szükség is volt ezekre, hiszen tavasszal nehéz volt hozzájutni ezekhez, főleg ekkora mennyiségben. Ezek a képsorok is mutatják, hogy nehéz időszakot tudhat maga mögött az intézmény. A vírushelyzet először azt követelte meg, hogy felállítsák minden dolgozó ügyeleti, helyettesítési beosztását, ezzel folyamatosan biztosítva az ellátást.

Az egyes korlátozások feloldását követően az intézményekben is újraindult az élet, minden biztonsági intézkedést betartva újra programokat szerveztek az ellátottaknak. Az, hogy a veszélyhelyzet véget ért, nem azt jelenti, hogy elfelejthetjük a vírust. Így készülnek Gyulán is, támaszkodva a korábbi hónapokban szerzett tapasztalatokra.

Köztudott, hogy a legveszélyeztetebbek az idős, krónikus betegek, ezért is hárul nagy felelősség az intézményekre. A veszélyhelyzet ideje alatti munkáról Kiss Szabolcs hosszabban is beszámol a Híradót követő 3Téma című műsorban.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …