2020. augusztus 4., kedd
FONTOS

Gyula Városért kitüntetést vehetett át a kistérségi intézmény helyi kollektívája

A Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézményének dolgozóit köszöntötték csütörtök délután, a városháza dísztermében.

Az eseményen amellett, hogy elismerték az intézmény gyulai kollektívájának áldozatos munkáját, az elmúlt hónapokra is visszatekintettek. Amikor hazánkban is felütötte fejét a koronavírus-járvány, a szociális dolgozók a frontvonalban tették a dolgukat – többek között ezt emelte ki Görgényi Ernő polgármester.

A koronavírus-járvány idején nyújtott kiemelkedő helytállásért, az idősek és a rászorulók megsegítéséért a gyulai képviselő-testület ,,Gyula Városért” kitüntetést adományozott az ágazat gyulai dolgozói részére, melyet július 16-án vehettek át.

A munkaszervezés egyik döntő jelentőségű területén, az anyag- és eszközbeszerzésnél is nehézségek adódtak a járvány idején. Erről a nehéz időszakról beszélt Gyulai-Bagi Tímea gazdasági vezető.

Az eseményen elhangzott, a szociális ágazat gyulai dolgozói a kitüntetés mellett még ebben az évben anyagi elismerésben is részesülnek.

Nézze meg ezt is:

Milyen volt egy mosógép a Monarchia idején?

Különleges gyártmánynak számított az a Magyar Mosó és Fertőtlenítő Gépgyár Részvénytársaság által készített szerkezet, melyet …