2024. április 20., szombat
FONTOS

Egy este három bűncselekményt követett el egy sarkadi nő

Egy este a gyanú szerint három bűncselekményt követett el egy nő Sarkadon. A rendőrök a bejelentés után fél órán belül azonosították és előállították.

Három bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható nőt fogtak el a rendőrök 2020. július 22-én este Sarkadon.

A 23 éves nő 18 és 19 óra között átmászott egy ház kerítésén, majd ott egy nyitva hagyott garázsból próbált lopni. Miközben kutatta át a helyiséget, hazaérkezett a ház tulajdonosa, aki tetten érte, ezért a nő elmenekült.

Ezután egy másik háznál próbálkozott, onnan a postaládából vitt el egy kulcscsomót. Végül 19 óra körül a nyitott kapun és ajtón át bement egy idős asszony házába, és a konyhaszekrényből pénzt vett ki.

Utána a ház előszobájában keresett olyan dolgokat, amiket elvihetett volna, de az asszony észrevette, hogy idegen van a házában. Felszólította, hogy adja vissza a pénzt, mire a nő ellökte és többször megütötte őt, majd elmenekült. A bántalmazott idős asszony az elsődleges információk szerint nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei a bejelentéstől számított fél órán belül azonosították és elfogták a lopás kísérlettel, lopással, valamint rablással gyanúsítható 23 éves sarkadi nőt, akit a rendőrkapitányság őrizetbe vett.

A kulcsokat és pénzt megtalálták nála, lefoglalták és a nyomozók visszaadják a tulajdonosoknak.

Nézze meg ezt is:

Helyszíni szemle miatt lezárják a Sarkad és Gyula közötti útszakaszt

A Gyulai Rendőrkapitányság 2024. április 19-én, pénteken 10 óra és 11 óra 30 perc között …