2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Tesztgyőztes lett a Gyulahús magyaros mini grillkolbásza egy belföldi vakteszten

Belföldi vakteszten ért el kiváló eredményt a Gyulahús magyaros mini grillkolbásza, mely kategóriájában tesztgyőztes lett.

Már a sütés előtt jól látszik, hogy szép piros színe van a kolbászoknak. Ízében is érezhető a pirospaprika, ami kissé pikánssá teszi az ízélményt és a magyaros fűszerek aránya is megfelelő – ezekkel a szavakkal méltatta az első helyen végzett gyulai terméket a száz fős hazai zsűri.

Az eredményhirdetést követően a gyulai cég vezetői és a terméken dolgozó kollégák egy közös fotó apropóján mutatták be a terméket.

Az idei évben egy különleges kínálattal is előálltak a gyulai cégnél, a négy ízesítés egy csomagolásban is megtalálható a boltok polcain. A vakteszt alatt a zsűrinek részletes értékelést kellett meghoznia, ugyanis a termék minden tulajdonságát figyelembe vették, így sok más szempont mellett az ízvilágtól kezdve a csomagolás és a termék külalakja is számított.

A zsűri összesen négy, különböző ízesítésű gyulai terméket is elismert, melyek a nyertes grillkolbász mellett a második, a negyedik és a hatodik helyet érték el.

Nézze meg ezt is:

Hat nap alatt ezerötszáz látogató a gyulai kiállítóhelyeken

  Legényest is láthatott a közönség a Viharsarok Táncszínház kedd délutáni előadásán, a fellépő táncosokat …