2022. november 30., szerda
FONTOS

50 helyett 107-tel ment egy autós Csabán

 

 

Békéscsabán kettő és fél óra alatt 19 gyorshajtót mértek be a rendőrség sebességmérő műszerei. Volt, aki 50 helyett közel 110-zel hajtott.

A gyorshajtás veszélyes, ezért ismételten kérnek mindenkit, hogy közlekedjen szabályosan!

A megengedett sebesség több mint a kétszeresével hajtott egy autós 2020. július 30-án, délelőtt, Békéscsabán, a Körte soron. A lakott területen megengedett 50 helyett 107 km/órával ment. Nem ő volt az egyetlen, mert ugyanezen a helyen további 18 gyorshajtót mértek be két és fél óra alatt a rendőrség sebességmérő műszerei.

A sebességtúllépés nagy kockázatot jelent a közlekedésben, a gyorshajtás a három legfőbb baleseti ok között van. Azok, akik túllépik a megengedett sebességet, magukat, utasaikat és közlekedő partnereiket is veszélybe sodorják.

A rendőrség rendszeresen végez közúti ellenőrzéseket azért, hogy a szabálytalankodókat kiszűrje a forgalomból, de balesetek, tragédiák megelőzéséért legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek.

Tartsák be a szabályokat, közlekedjenek türelmesen, figyelmesen, hogy mindenki hazaérjen!

Nézze meg ezt is:

Tűz volt egy családi házban, egy kétéves gyermek életét vesztette

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2022. november 24-én 14 óra 17 perckor érkezett bejelentés …