2024. április 16., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 08. 04.

Témák:

– A közelmúltban rakták le az Erkel Ferenc tér alapkövét. A zöldváros-projekt keretén belül több, mint 108 millió forintból újulhat meg a tér, további 18 millió forintból pedig ennek környezetét korszerűsítik, új térkő burkolatot és zöldfelületet alakítanak ki.

– Veres Laura és Mácsok Fruzsina is „A” döntőt úszhatott az olimpiai bajnokokat felvonultató Négy Nemzet Úszóversenyen. A két fiatal sportolót a közelmúltban köszöntötték a Gyulai Várfürdőben.

– A május 31-én elkövetett emberölés gyanúsítottjának elfogásában közreműködő rendőrök munkáját ismerte el a város önkormányzata. Csomós Dániel, Medve Zoltán, Huszti Zoltán és Sándor Levente egy órán belül kapták el a fiatal férfit.

– A NAV munkatársai év végén füleltek le egy békéscsabai garázsban működő „rejtett” butikot. A közelmúltban ismét a helyszínen jártak.

– Egy nap alatt hat személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Békés megyében, ezek közül az egyik halálos volt. A rendőrség a balesetek megelőzése érdekében figyelmet kér a közlekedőktől.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 10.

Témák – Sok vendégre, aktív nyárra számíthatnak a gyulai turisztikai szolgáltatók, vagyis várhatóan folytatódik a …