2024. március 29., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 08. 05.

Téma:

– Még idén elkészülnek az engedélyes tervek a gyulai Airbus üzemmel kapcsolatban, ez pedig azt jelenti, hogy akár már 2020-ban elkezdődhetnek a kivitelezési munkálatok Gyulán, a déli ipari parkban. A magyar állam és a francia légi iparvállalat a közelmúltban alapította meg vegyesvállalatát, mely újabb előrelépést jelentett az ügyben.

– Több mint 40 felső tagozatos diák nyerhetett betekintést a kis- közepes és nagyvállalatok tevékenységébe a megyei kereskedelmi és iparkamara nyári táborában. A továbbtanulás előtt álló tanulók számára ilyen módon próbálták megkönnyíteni a pályaválasztást.

– Idén közel 285-en főztek együtt a már hagyományos Juniális rendezvényen. Az eseményt a járványügyi helyzet miatt július végén tartották meg, ahol a résztvevők lecsókészítésben mérték össze tudásukat.

– Egy-két kisebb kivételtől eltekintve a fesztiválok és fellépések ezen a nyáron kimaradtak a gyulai néptáncosok programjából. Ezek helyett a fiatalok intenzív kurzusokon pótolták a járványhelyzet miatt elmaradt foglalkozásokat.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 25.

Témák: – Szombat délután átadták a gyulai sporttelep Himer centerpályáját. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester …