2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Sok programot szerveztek a Napfény Nappali Központban

Ezeken a felvételeken éppen Beszterczey Attila színművész, a Calliope Színjátszó Kör vezetőjének javaslatait, kéréseit követik a Napfény Nappali Központ ellátottjai, akik közös előadásra készülnek a színjátszó kör tagjaival.
A közös próbákon Móra Ferenc: Didergő király című művét dolgozták fel, az előadást pedig szintén a helyszínen, nagyobb közönség előtt tervezték bemutatni. A közös munka a gyulai kistérségi szociális intézmény egyik nyertes pályázatának köszönhetően valósulhatott meg.

A járványügyi korlátozások enyhítését követően a kistérségi szociális intézménynél is újraindultak a programok, egyre több rendezvényt szerveztek meg ismét az ott dolgozók. Legutóbb szintén a Napfény Nappali Központ adott otthont a hagyományos activity versenynek, melyre összesen kilenc csapat nevezett.

Az agymozgató tornára idén különleges módon készültek a szervezők, hiszen ezúttal hátrányos helyzetű, fogyatékkal élő ellátottak is részt vettek a versenyen.

Az activity verseny talán az egyik legnépszerűbb rendezvény Gyulán az ellátottak és klubtagok körében, ez idén is bebizonyosodott.

A játék végén a nyertes csapat egy vándorkupával térhetett haza.

Nézze meg ezt is:

Az áldozatsegítésről egyeztettek Békéscsabán

  A békéscsabai Áldozatsegítő Központban tett látogatást és a kormányhivatalban megtartott, szakmai egyeztetésen vett részt …