2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Új célokért dolgoznak a gyulai NB II-es kézilabdások

A közelmúltban megkezdte felkészülését a Corner-Gyulasport Nkft felnőtt kézilabdacsapata. A gyulai női NB II-es csapat új vezetőedzővel indul el a 2020/21-es idényben. Hathetes felkészülésük alatt egy edzőtábor is tervben van, valamint több edzőmérkőzésen is pályára lép majd a csapat. A fürdővárosi gárda igen nagy változásokon esett át a tavalyi évhez képest, több kulcsember távozott a csapattól, idén pedig az a cél, hogy minél több fiatal, helyi kötődésű játékos kapjon szerepet a felnőtt keretben.

A csapat új vezetőedzője, a korábbi NBI-es és válogatott játékos, Zöldi-Tóth Katalin nagy célokkal érkezett a gárda élére, elsősorban azonban a hosszú távú, de annál fontosabb elvárások megvalósítása jelenti a legjelentősebb feladat. A fő cél az, hogy két-három éven belül egy biztos lábakon álló, helyi fiatalokra támaszkodó együttes alakuljon ki.

A következő szezonban szintén erős ellenfelek várnak a gyulaiakra. A vezetőedző hozzátette, a bajnoki rajt előtt még egy új igazolás várható, aki a remények szerint segíteni tudja majd a legfőképp fiatalokból álló csapat stabilitását.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …