2022. november 27., vasárnap
FONTOS

Kábítószer fogás Békésen

A békéscsabai rendőrök Békésen elfogtak két férfit, miután egyikük egy szatyorban közel fél kilogramm kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket adott át a másiknak. Órákkal később a békési rendőrök egy harmadik férfit is előállítottak, aki a gyanú szerint vásárolt a párostól, majd az anyagot tovább értékesítette.

Békés megyében, 2020. augusztus 11-én három, kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével gyanúsítható férfit fogtak el a rendőrök. Közülük ketten 13 óra 15 perc körül találkoztak Békésen, a Csokonai utcában. Egyikük, a 45 éves békési R. Attila egy nylon szatyorban közel fél kilogramm növényi törmeléket adott át a másik férfinak, a 44 éves szintén békési Sz. Tamásnak. A Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozói a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőreivel közvetlenül azután fogták el őket, hogy a kábítószer gyanúját keltő anyag átadása megtörtént. A szatyorban a növényi törmelék mellett közel 300 ezer forint készpénz is volt, amit a rendőrök az anyaggal együtt lefoglaltak. Öt órával később a Békési Rendőrkapitányság rendőrei elfogtak és előállítottak egy harmadik békési férfit is, aki a gyanú szerint korábban Sz. Tamástól vásárolt R. Attilától származó kábítószer gyanúját keltő anyagot. A 49 éves E. Zoltán a nyomozás eddigi adatai szerint a tiltott bódító hatású szerből többeknek adott, tehát ismerőseihez hasonlóan kábítószert terjeszthetett. A nála tartott házkutatáson a rendőrök élő kendertöveket és szárított növényi törmeléket foglaltak le.

A Békési Rendőrkapitányság mindhárom férfit őrizetbe vette.

Nézze meg ezt is:

A vasúti átjárókban történő helyes áthaladásra hívja fel a figyelmet a rendőrség

A biztonsági öv használatára rendszerint felhívják a figyelmet a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai. Emellett a …