2024. április 20., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 08. 13.

Témák:

– Másfél hónap alatt közel ezren vettek részt a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft új, garantált programjain. Gyula Természetesen elnevezéssel hét aktív kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak a városba érkezők számára, ezek közül a legnépszerűbb a kenus túra volt, melyet több, mint négyszázan próbáltak ki eddig.

– A hétvégén veszi kezdetét a Gyulai Várszínház újabb tematikus programsorozata, a Márai Sándor Napok. A világszerte egyik legismertebb magyar író, költő életművét hat különböző előadáson keresztül mutatják majd be.

– Egy 1,5 millió forintos pályázatnak köszönhetően rendezett tematikus sport- és egészségnapot a gyulai kistérségi szociális intézmény a gyulavári és a törökzugi bölcsődések számára. Ebben a hónapban több foglalkozás is lesz, melyek mind az egészséges életmódra való nevelést célozzák meg.

– Lila színben pompázik a kígyósi puszta az augusztusban jellemző magyar sóvirág megjelenésével. A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatósága idén is megrendezi a már hagyományos „Egyéjszakás kaland a szabadkígyósi Nagyerdőn” elnevezésű programját.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 16.

Témák: – Az utolsó gyulai Auschwitz-túlélő fia, Diósi Lajos beszélt többek között a helyi zsidóság …