2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Sok a magyar vendég Gyulán

A járványügyi helyzet miatt június 12-én fogadta ismét a vendégeket a gyulai Hotel Erkel. Az azóta eltelt idő alatt folyamatosan emelkedett a foglalások száma. Tóth Gábor, a létesítmény igazgatója kiemelte, hatásos volt az a propaganda, hogy “Maradj itthon, nyaralj itthon, hiszen nagyon sok magyar vendég érkezik Gyulára.

Ellentétben az előző évek arányaival jelenleg a vendégek 99 százaléka belföldről érkezik, ezen belül is Közép-Magyarország és az attól keletre elhelyezkedő régiók számítanak a fő küldő területnek. A szálloda vendégkörét a nyári időszakban leginkább a családok teszik ki, így a gyerekek szórakoztatása érdekében különböző, nekik szóló programokat szerveznek. Tóth Gábor kiemelte, szimbiózisban élnek a Gyulai Várfürdővel, amely egy plusz kikapcsolódást nyújt a vendégeknek.

Tóth Gábor hangsúlyozta, egy esetleges koronavírus okozta második hullám esetén mindent megtesznek annak érdekében, hogy ez ne jelentsen nekik problémát.

A szálloda munkatársai továbbra is szájmaszkban dolgoznak, bizonyos munkakörökben a kesztyű használata is kötelező. A létesítmény több területén megtalálhatóak kézfertőtlenítők mind a vendégek, mind a dolgozók részére. Emellett speciálisak a takarítási előírások a szobákban és a közösségi terekben, összességében sokkal többet fertőtlenítenek.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …