2022. december 5., hétfő
FONTOS

Több szempontból is sikeres volt az online nyereményjáték

Az ország egész területéről érkeztek helyes megfejtések az Erkel Ferenc Nonprofit Kft. közelmúltban indított online játékára.
Ahogy arról korábban már beszámoltunk, június közepén vette kezdetét a “Gyulát akarom!” elnevezésű kihívás, melyen a Gyulai Várral, az Almásy-kastéllyal illetve az Erkel Ferenc Emlékházzal kapcsolatban jelentek meg kérdések a közösségi felületeken. A legtöbb helyes megfejtést beküldők két fős, két éjszakás szállást, illetve a gyulai kiállítóhelyekre érvényes ingyenes belépőt nyerhettek. Fábián Tamás, kommunikációs vezető elárulta, nem volt olyan résztvevő, aki mind a 15 kérdésre helyes választ adott volna. A legtöbb pontot szerző játékos is 14, további öt személy 13, tizenegyen pedig 12 helyes megfejtést küldtek be. Volt olyan kérdés, ami szinte minden résztvevőn kifogott – árulta el Fábián Tamás.

Az online játékra felajánlott nyeremények kilenc megfejtőnek és fejenként egy-egy kísérőnek szólnak, így a legtöbb pontot szerző hat fő ajándékát már elpostázták. A maradék három díjért pedig még tizenegyen továbbra is versenyben vannak. Ők már e-mailen keresztül folytatják a játékot. Köztük szeptemberig dől el, kik üdülhetnek majd Gyulán. Fábián Tamás elárulta, a kihívás célja, hogy a Gyulára érkezők még tudatosabban tudják megtervezni itt tartózkodásukat, hiszen amikor a turisták az úticélukat tervezik, és az interneten, a közösségi oldalakon tájékozódnak, így igyekeztek az online felületeiket tartalommal megtölteni, és népszerűsíteni.

Az ajándékcsomagokban szeptember elsejétől felhasználható utalványok szerepelnek, így azoknak sem kell aggódniuk, akik még versenyben vannak. Érdemes azonban odafigyelniük a beérkező leveleikre, mert a hétvége folyamán kapják majd meg az első kérdésüket.

Nézze meg ezt is:

Kedvenc mesém: A csillagász, a lopó, a vadász meg a szabó

A magyar népmesék sorozat következő epizódját a karácsonyi iskola tanulójától, Popa Viktóra Reginától hallhatjuk.