2022. december 3., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 08. 17.

Témák:

– Közel egymillió forint értékű adományt adott át hétfő délután az Országos Jótékonysági Vadászat Nonprofit Kft a Békés Megyei Központi Kórház Réthy Pál Tagkórház Gyermekosztályának. A szervezet által rendezett országos jótékonysági vadászaton befolyt összegből egy új EKG készüléket vásároltak a békéscsabai gyermekosztályon, valamint egy pulzoximéterrel is bővült az eszköztár.

– 99 kutya-gazda páros mérte össze ügyességét a 24. Medivid Agility Kupán és a jubileumi, 25. ParAgility Kupán. A két napon át tartó versenyre a koronavírus-járvány miatt idén csak Ausztriából és Magyarországról fogadtak jelentkezéseket.

– Gyöngyösi Károly festőművész kiállítását nyitották meg csütörtök délután az Ausztráliai és Békési Polgárok Egyesülete szervezésében a Békés megyei Központi Kórház Pándy galériájában. A jótékonysági célokat is kitűző tárlat a “Tájak és virágok szerelmese” címet viseli.

– A tűzijáték ugyan elmarad, de az ünnep nem. Augusztus 20-án sok program várja a gyulaiakat, akik előzetes regisztrációval juthatnak be a tószínpad nézőterére.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2022. 11. 29.

Témák: – Az év második legjobb turisztikai attrakciójának választották a gyulai Almásy-kastélyt. A díjat a …