2024. április 20., szombat
FONTOS

Augusztus végéig pótdíj nélkül vissza lehet vinni a könyveket

A korábbi évekkel ellentétben idén augusztusban is nyitva tart a gyulai könyvtár – mindennek egyszerű oka van, a járvány miatti kényszerű zárva tartás idején elvégezték azon munkákat, melyeket egyébként augusztusban szoktak.

Karbantartás, takarítás tehát most nem zajlik a bibliotéka falai között. Dézsi János igazgató arra hívta fel a figyelmet, hogy a járvány miatt eddig nem kellett fizetniük azoknak, akik nem vitték vissza a kikölcsönzött műveket, most már viszont lassan lejár az engedékenység ideje, augusztus 31-ig viszont még pótdíj nélkül bárki teljesítheti ez irányú kötelességét.

Azt még nem lehet tudni, hogy járványügyi szempontból mit hoznak a következő hetek, hónapok, Dézsi János szavaiból viszont az derült ki, hogy már készülnek az őszi programokra, vagyis a háttérben intenzív munka zajlik, mert több eseményt is szeretnének tető alá hozni.

A legközelebbi program Nyári Krisztiánhoz kötődik, akinek legújabb művét a Dürer nyomdában nyomják. Ezen apropóból látogat a könyvtárba, ahol a közönség is találkozhat vele. Sok érdekességet tartogat majd a könyvhét is, az érdeklődők az őszi programok során találkozhatnak többek között Kiss Ottóval.

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …