2022. november 30., szerda
FONTOS

Miniszteri elismerést kapott a Békés Megyei Kormányhivatal igazgatója

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter – Takács Árpád kormánymegbízott javaslatára – nemzeti ünnepünk alkalmából Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott dr. Krizsán Anettnek. A Békés Megyei Kormányhivatal igazgatója az elismerő oklevelet kedden a Várkert Bazárban megrendezett ünnepségen vette át.
Dr. Krizsán Anett 1999-ben szerzett általános iskolai tanítói diplomát a békéscsabai Kőrösi Csoma Sándor Tanítóképző Főiskolán, majd 2004-ben jogász végzettséget a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Ismeretei bővítése érdekében – jogi tanulmányai mellett – elvégezte a Rendőrtiszti Főiskola rendőrszervező szakát. Több mint egy évtizedig dolgozott a Békés Megyei Rendőr- főkapitányság állományában, rendészeti pályafutása alatt gyermek- és ifjúságvédelmi, nyomozói, majd később kiemelt bűnügyi főnyomozói feladatokat látott el.

2013. december 1-jétől a Gyomaendrődi Járási Hivatal Gyámhivatalát vezette. Munkája során mindig a gyermekek törvényben foglalt jogainak és érdekeinek érvényesítését, a gyermekek veszélyeztetettségének megelőzését, megszüntetését, a családban történő nevelkedés elősegítését tartotta a legfontosabbnak. Nevéhez fűződik a Békés Megyei Gyermekvédelmi Partnerségi Protokoll kidolgozása. A szakmai anyag a gyermekvédő szervezetek, közintézmények – a védőnői szolgálat, a családsegítő szolgálat, a háziorvos, a kormányhivatal, a gyámhatóság, a rendőrség, az ügyészség – számára nyújt hathatós segítséget.

Dr. Krizsán Anett 2017. november 1-je óta a Békés Megyei Kormányhivatal igazgatója. Magas szakmaisággal és elhivatottsággal végzi vezetői feladatait, segíti a főigazgató munkáját és irányítja a kormányhivatal szakmai tevékenységét.
A Miniszteri Elismerő Oklevéllel kitüntetett dr. Krizsán Anett munkásságával, példaértékű hozzáállásával nagyban hozzájárult a szolgáltató állam koncepciójának megvalósításához, az emberarcú, ügyfélközpontú közigazgatás megteremtéséhez.

Nézze meg ezt is:

Fontos elismerést kapott az Almásy-kastély

A második helyen végzett a gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont az egyik, szálláshelyek közvetítésével foglalkozó weboldal idei …