2024. április 18., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 08. 24.

Témák:

– Az idei nyarat tekintve rekordot döntött a Gyulai Várfürdő látogatottsága az augusztus 20-ai, hosszú hétvégén. A kiállítóhelyek közül az elmúlt négy napon a Gyulai Vár könyvelhette el a legnagyobb sikert, volt olyan nap, hogy 1800-an látogattak a középkori erődítménybe.

– A következő héten, szeptember 1-én a megszokott formában kezdődik el a 2020/21-es tanév. A tanulókat ebben az időszakban tájékoztatják arról, hogy milyen eszközöket kell beszerezniük az új tanévre, így augusztus utolsó hetében a papírboltokban is megnő a forgalom.

– Továbbra sem emelkedett a koronavírus fertőzöttek száma Békésben, térségünk így az ország legjobb helyzetben lévő megyéjének tekinthető.

– Idén is csatlakozik a Gyulai Vár az Emlékhelyek napja elnevezésű országos programsorozathoz. A szombati rendezvényen többek között solymász- és fegyverbemutató, tematikus tárlatvezetések és számos interaktív program várja az érdeklődőket.

– Kerékpáros rendőrök ellenőrzik a belvárost Békéscsabán.

– Egy óra alatt elfogták a rendőrök a vésztői rablót. Egy 17 éves fiú ment be egy ismerőse házába Vésztőn, ahonnan pénzt vitt el. Többször megütött egy ott tartózkodó 16 éves fiút, aki megpróbálta megakadályozni, hogy a lakásból elvigye a pénzt. A rendőrség rablás miatt őrizetbe vette a 17 éves vésztői fiatalt.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 12.

Témák: – A város tíz pontján, összesen 255 millió forintból újulnak meg utak, útszakaszok és …