2024. április 23., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 09. 02.

Témák:

– Tisztújítást tartott a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, az előttünk álló 4 évben az elnöki feladatokkal járó teendőket továbbra is Orosz Tivadar látja el. A jövő feladatai közül változatlanul a gazdaság talpra állítása szerepel az első helyen.

– Ismét emelkedett a koronavírusos megbetegedések száma Békés megyében. A hivatalos, kormányzati tájékoztató oldal legfrissebb adatai alapján már 29 fertőzöttnél tartunk. Csütörtök 0 órától látogatási tilalmat vezetnek be a Békés Megyei Központi Kórházban.

– Újra puskalövések dördültek a gyulai vár falán. Szerdán ezzel emlékeztek arra, hogy 1566-ban e napon fejeződött be Gyula török ostroma.

– 71 tanszercsomagot állított össze a rászorulóknak a Regionális Wellness Egyesület. Az érintettek ezeket a Béke sugárúti Mentorházban vehették át.

– Egy éve aligha gondolta volna bárki, hogy az idei ősz tulajdonképpen legnagyobb gyulai rendezvénye lehet a Wesselényi-tó partján rendezett családi piknik. A szervezők számos programmal készülnek a szabadtéri eseményre, melyet a jelenleg érvényben lévő szabályozás szerint meg lehet tartani.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 17.

Témák: – A technológia lehetőségei, az ember az új világban címmel rendeztek konferenciát a Gál …