2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Útjavítási munkákat végeznek több Békés megyei szakaszon

Az út élettartamát növelő, úgynevezett emulziós felületi bevonat építési munkákat végeznek a szakemberek a következő napokban több Békés megyei útszakaszon. A felületmegújító technológia részeként a felületre permetezett egy vagy két réteg bitumenemulzió után egyenletes kőzúzalékkal szórják meg az út felületét az egyenletes, stabil burkolat kialakítása érdekében. A munkálatok alatt és azt követő pár hétben, amíg a forgalom bedolgozó hatása jól érvényesül, a közlekedőknek sebességkorlátozásra kell számítania az érintett szakaszokon.

Szerdától péntekig, vagyis 2020. szeptember 9-11. között Békés város belterületén, valamint a Békés-Békéscsaba összekötő úton, míg jövő héten hétfőtől péntekig, tehát szeptember 14-18. között a Gyula-Szabadkígyós, Medgyesegyháza-Medgyesbodzás   és a Békés-Gerla összekötő utakon számíthatnak ilyen típusú munkavégzésre, majd azt követően ideiglenes sebességkorlátozásra a közlekedők.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a munkák és az azt követő technológiai idők alatt a közlekedők türelmét és megértését kéri, az útjavítási munkákat az ő érdekükben végzik el. A korlátozásokhoz, munkavégzésekhez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon tájékozódhatnak a közlekedők.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …