2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Előadásokkal segítik a szállásadókat és a civil szervezeteket

Tizenheten vettek részt a napokban a “Közös tudás, közös siker” elnevezésű program indító eseményén az Esze Tamás utcai civil házban.

A Gyulai Idegenforgalmi Egyesület egy 3 millió forint értékű pályázat révén indított képzést, mely során a civil szervezetek vezetői a modern technológia használatával kapcsolatban szerezhetnek ismereteket. A tíz alkalom folyamán, szakértők bevonásával lehetőség nyílik többek között a weboldalkészítés elsajátítására, illetve megismerkednek azzal is, hogyan használhatják ki a közösségi felületek, mint a Facebook vagy az Instagram adta lehetőségeket. Huszárné Nagy Zsuzsanna elárulta, számára a weboldal és a prezentációkészítés megtanulása jelenti majd a legnagyobb segítséget mindennapi munkája során.

A szerdai, első alkalom során felmérték a résztvevők igényeit, tisztázták az alapfogalmakat, megkönnyítve a további munkát, illetve meghatározták a közös célkitűzéseket. Kiss József, a Gyulai Idegenforgalmi Egyesület elnöke elárulta, a szállásadók és a civil szervezetek számára egyaránt fontos, hogy az online térben is aktívan jelen legyenek, hogy az érdeklődők könnyebben megtalálják, és adott esetben könnyebben tudjanak csatlakozni az adott szervezethez. Hozzátette, a Google Cégem-fiók létrehozása éppen ebben lehet a résztvevők segítségére, így még inkább felkerülnek az érdeklődők térképére. A foglalkozások nem csak külön-külön fejlesztik majd a szállásadókat, szervezeteket, hanem közösséget, egyfajta együttműködést alakít ki közöttük.

Az október végéig megtartott következő hat alkalom során a Facebook és az Instagram használat előnyeit mutatják majd be, a befejező négy előadásra pedig csak tavasszal kerül majd sor. Akkor pedig a turisztikai applikációról lesz majd szó.

Nézze meg ezt is:

Jubileumot ünnepel az Erkel kórus

Sikeres évtizedek állnak a gyulai Erkel Ferenc Vegyes Kar mögött, amit a napokban hangversennyel és …