2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Hat állomásból álló Gyulai Gasztroséta várja az érdeklődőket

 

Gyulai Gasztrosétával várják az embereket szeptember 18-án és 19-én. A városban található szállodákban, panziókban, apartmanokban a foglalási számok nagyon magasnak ígérkeznek, ezért szervezték meg ezt az eseményt. A magyar gasztrokultúra jelképei, ezen belül is a gyulai gasztrokultúra jelképei a két nap során hat helyszínen várják az érdeklődőket. Itt a pálinkán át a Gyulahús termékeit, illetve két kézműves sörfőzdét lehet megtekinteni.

A Kígyósi úton található Gyulai Pálinka Manufaktúrába, a Sarkadi úti, valamint a Gyulaváriban található sörfőzdébe külön transzfert biztosítanak a szervezők. A járványügyi előírásokat betartva többek között főzdelátogatás, pálinkatörténeti előadás várja az érdeklődőket, de 30 féle díjnyertes gyulai pálinkát is meg lehet kóstolni.

A hat állomáson egy pecsétgyűjtő füzettel egy olyan plusz lehetőséghez jutnak a résztvevők, hogy minden este a Rondellánál egy sorsoláson vesznek részt, melynek az összértéke több százezer forint lesz. Elhangzott, a gasztrosétában résztvevő cégek a jövőben szeretnének létrehozni egy közös brandet, mellyel tovább népszerűsíthetik Gyula hírnevét.

Nézze meg ezt is:

Hat nap alatt ezerötszáz látogató a gyulai kiállítóhelyeken

  Legényest is láthatott a közönség a Viharsarok Táncszínház kedd délutáni előadásán, a fellépő táncosokat …