2024. április 20., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 09. 18.

Témák:

– A nyáron Gyulára érkezett vendégek több, mint a fele először járt a fürdővárosban – mindez a Gyulai Turisztikai Kft vendégelégedettség felméréséből derült ki. A legtöbben idén is párban vagy családosan érkeztek, és különösen népszerűek voltak a városnéző és kulturális programok.

– Péntek reggel 111 koronavírus fertőzöttet tartottak nyilván Békés megyében.

– Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember tartott előadást a gyulai művelődési központban. Csütörtök délután a személyes tanácsadás mellett a gyógynövények jótékony hatásairól, és azokról szerzett tapasztalatairól beszélt. Előadásában többek között elmondta, mit tehetünk a cukorbetegség, a magas vérnyomás vagy a daganatos betegségek megelőzése érdekében, és a koronavírus járványról is szót ejtett.

– A békési képzőművész, Horváth Hajnalka kiállítását nyitották meg csütörtök délután a Pándy galériában. Az alkotások jelentős része a gyermekkorba, a mesék világába hívja a látogatókat.

– Idén elmaradtak az anyatejes világnap szokásos programjai, helyette szűk körben találkoztak az érintettek. A cél viszont nem változott, hiszen az most is az volt, hogy felhívják a figyelmet a szoptatás fontosságára.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 16.

Témák: – Az utolsó gyulai Auschwitz-túlélő fia, Diósi Lajos beszélt többek között a helyi zsidóság …