2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 09. 21.

Témák:

– Gyárlátogatással egybekötött sajtótájékoztatót tartottak a békéscsabai Bonduelle gyárban. A céghez közel 10 000 hektár termőföldről érkezik be a csemegekukorica Magyarországon, ebből minden üzemre 50-60 hektár jut. Békéscsabán naponta másfél millió kész konzervet szállítanak el a kamionok. Az eseményen elhangzott, az idei kukoricatermés átlagosnak mondható.

– Péntektől hétfőig harminccal emelkedett Békés megyében a koronavírus fertőzöttek száma. Hétfőn szigorúbb szabályok léptek életbe.

– Szabadtéri programokkal, Gyulai gasztrosétával várták az embereket pénteken és szombaton a fürdővárosban. Az eseményen a pálinka és a kolbász mellett kézműves sörökkel lehetett megismerkedni.

– Több, mint 90 ezer forint értékű könyvet adományozott a tavaly elballagott osztály volt iskolája, az Erkel Ferenc Gimnázium részére. A megmaradt osztálypénzből negyven, a diákok által választott köteteket vásároltak.

– A napokban megalakult a városi diákönkormányzat Gyulán. Öt általános iskola és ugyanennyi középiskola összesen harminc tanulót delegált az érdekképviseleti szervezetbe. A fiatalok a járványhelyzet ellenére is bizakodva szervezik az idei tanév eseményeit.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …