2024. június 18., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 09. 22.

Témák:

– Jelentős felújításon esett át az elmúlt időszakban a németvárosi óvoda. Az épület szinte teljesen új tetőszerkezetet kapott, és több csoportszobát is felújítottak – hangzott el a kedd délelőtti helyszíni sajtótájékoztatón. A közelmúltban elvégzett fejlesztésekre 10 millió forintos támogatást nyert el a gyulai Német Nemzetiségi Önkormányzat.

– A térség munkaerőpiaci helyzete mellett az agrár- vagy a kereskedelmi és iparkamara tevékenysége is szerepelt a legutóbbi megyei közgyűlés napirendjén. Az eseményen az úthálózat aktuális kérdéseivel is foglalkoztak.

– Kedden újabb 12 embert fertőzött meg Békés megyében a koronavírus.

– Az Ünnepi Könyvhét keretén belül mutatta be legújabb gyermekkönyveit Kiss Ottó József Attila-díjas költő, író. A piros tengeralattjáró és a Legszebb költéseim – Laci bácsi rímes állatkalauza című kötetek az óvodás gyerekeket célozzák meg.

– Szeptember végén, még az első fagyok előtt érdemes betakarítani a kertben termett fűszernövényeket. Szűcs Gergely kertész elárulta, a majoranna, menta vagy citromfű mellett miért van helye minden kertben a közönséges ánizsnak.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 06. 13.

Témák: – Az egészségtudatosság erősítését szolgálta az a szerda délutáni program, melyet a Dürer iskolában …