2024. április 19., péntek
FONTOS

Vasárnap zár a Rondella

A Brass On the Road nevű formáció ma esti fellépésével búcsúzik a koncertszezontól, s ezzel együtt a nyártól a Rondella.

A szabadtéri szórakozóhely vasárnap estig várja a vendégeket.

A nyári időszakban nyitva tartó Rondella a legegyedibb környezetben fogadja vendégeit minőségi kínálatával, amelyben természetesen komoly szerepet kapnak a gyulai termékek is. A helyszín másik ismert jellemzője, hogy kiváló hangulatú zenei eseményeknek ad otthont. Működése minden évben szimbolikus a városban: nyitása a nyár érkeztét, zárása a főszezon végét is jelöli a helyiek számára.

– Nehéz helyzetben kellett idén nyáron megszerveznünk a működtetést, valamint a Rondella eseményeit, ennek ellenére az utóbbi évek legjobb szezonját tudhatjuk magunk mögött – értékelte a szórakozóhely működését Katona Katalin. Az Erkel Ferenc Nonprofit Kft. közművelődési területért felelős ügyvezető igazgatója kiemelte: nagyon hálás a közreműködőknek, a fellépőknek, akik a koronavírus-járvány miatti nehéz pénzügyi helyzetben is vállalták felajánlásból, díjmentesen fellépésükkel, hogy programokkal tudjanak szolgálni a városban tartózkodó turistáknak, s természetesen a helyieknek. Köszönetét fejezte ki munkatársainak is, akik mindennapi feladataik mellett a Rondellát is működtették napi huszonnégy órában.

– Köszönet illeti a gyulaiakat, akik idén is hittek bennünk, kitartottak mellettünk, és ahogyan sok éve már, most is nagy számban voltak ott eseményeinken. Hálás vagyok mindazért az összefogásért, melyet a szeretet vezérelt és végig kísért minket az egész szezonban – tette még hozzá Katona Katalin.

Nézze meg ezt is:

Fókuszban a területfejlesztés

  Hétfőn nyolcadik alkalommal szervezett információs napot a Békés Vármegyei Önkormányzat a Csabagyöngye Kulturális Központban. …