2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Megtartották a gyulai sportágválasztó főpróbáját

A thai box alapjaival ismerkedtek ezek az implomos lányok pénteken, a gyulai sporttelepen megrendezett sportágválasztó programon. A thai box ugyan egy kemény küzdősport, de a harcművészettel való ismerkedést nem lehet elég korán kezdeni.

A sportágak közül nem maradtak ki a legnépszerűbb csapatsportok sem, a kézilabda, vagy a kosárlabda mellett természetesen a labdarúgással is megismerkedhettek a gyerekek. Mindenhol játékos feladatok vártak rájuk, a felmerülő kérdésekre pedig az adott sportág elismert, helyi szakemberei válaszoltak.

A sportágválasztón szigorú egészségügyi szabályokat kellett betartani annak ellenére, hogy a programot szabad téren rendezték meg. A járványhelyzet miatt egyszerre egy osztály tartózkodott egy területen azzal a felnőttel, aki velük érkezett.
Az esemény célja az volt, hogy a gyerekek minél több sportággal találkozzanak.

A pénteki, pályázati forrásból megvalósított sportágválasztót amolyan főpróbának szánták. A járvány miatt most kisebb létszámmal, csak implomos gyerekek bevonásával rendezték meg, de ha a pandémia véget ér, a város összes diákja számára meghirdetik ugyanezt a programot.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …