2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 09. 29.

Témák:

– Az 1950-ig a Városháza kertjéül szolgáló, jelenleg pedig a Mogyoróssy János Városi Könyvtár részét képző udvar hamarosan japánkerté változik. Egy olyan turisztikai attrakció létesül a városban, ami egy színvonalas összekötést jelent az Élővíz-csatorna és a sétálóutca között.

– Újabb tíz ember fertőződött meg Békés megyében a koronavírussal.

– Bolygók megfigyelése profi távcsővel, napfizikai ismeretek csillagászoktól. Többek között ezek várták az érdeklődőket az elmúlt szombaton az Almásy-kastélyban. A Nap, a csillagok, illetve a csillagászat jelenlegi és reménybeli szerelmeseit összesen kilenc érdekes esemény várta a nap folyamán.

– 2020-ban is megrendezték a Muzsikál az erdő című eseménysorozatot, mely idén már 17. évadához érkezett el. Gyulán ezúttal is több helyszínen zajlottak a széleskörű zenei élményt nyújtó programok, így a Csigakertben és Városerdőn is várták az érdeklődőket.

– A májusban meghirdetett “Kihívások ideje” elnevezésű felhívás, valamint a receptverseny első három helyezettjét díjazták vasárnap délután. A szervezők ezt a hónapot a szív hónapjának tekintik, így céljuk, hogy ne csak egy napon figyeljenek oda egészségükre az emberek.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …