2024. április 20., szombat
FONTOS

A járványügyi helyzet miatt érezhetően kevesebb a foglalás a szállodákban

Érezhető a szállodaipar életében a jelenleg második hullámát élő járványügyi helyzet. Messze nem olyan intenzitású ugyanis a foglaltság alakulása a korábbi időszakokhoz képest. A gyulai Hotel Erkelben ennek ellenére nincs panasz, hiszen valamilyen szinten betöltik az emberek a létesítményt – fogalmazott Tóth Gábor igazgató.

A Hotel Erkel szolgáltatásai között még mindig a Gyulai Várfürdő közelsége a legnagyobb attrakció, vonzerő. Nagyon szeretik a vendégek, hogy a két létesítmény közvetlen összeköttetésben van egymással. A szálloda szolgáltatásai közül a visszatérő vendégek a vendéglátást dicsérik a legtöbben, aki viszont először látogat ide, az meglepődve tapasztalja a viharsarki konyha különleges ízeit.

Az Hotel Erkel életében a következő nagy esemény az október végi őszi szünet lesz.

Tóth Gábor elmondta, a karácsonyi foglalások már elkezdődtek a szállodában. December 22-től nézve jelenleg már 30 százalékos foglaltság mutatkozik, ami az adott körülményekhez képest jónak számít az előfoglaltsági adatokat tekintve. Az igazgató hozzátette, a jövő év végén elkezdődhetnek a munkálatok a szállodában, amely során a teljes háromcsillagos rész megújulhat.

Nézze meg ezt is:

Évfordulót ünnepeltek a gyulai polgárőrök

  Öt éve adták át a Gyulai Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület irodáját, egyben a gyulai polgárőrök …