2024. április 24., szerda
FONTOS

Két osztály került karanténba a Karácsonyi iskolában, egy tanár koronavírus fertőzött

Két osztály került karanténba az elmúlt napokban, miután kiderült, hogy egy tanár koronavírus fertőzött a Karácsonyi János katolikus iskolában – tájékoztatta televíziónkat kedd reggel az intézmény igazgatója. A katolikus iskolában az 1.A és a 3.A osztályra vonatkozik a karantén, akiket szüleik rövid időn belül elvittek az iskolából, amikor értesültek az esetről.

Az iskolában most minden szülő figyelmét különösen felhívták arra, hogy gyermeküket semmi esetre sem engedjék el az iskolába, ha bármilyen tünetet tapasztalnak. Az érintett karácsonyis tanárról elhangzott, hogy semmilyen felelőtlen magatartást nem tanúsított az elmúlt napokban, minden napja rutinszerűen zajlott. Egészségügyi állapotáról úgy értesültünk, hogy két napig magas láza volt, illetve kisebb ízületi fájdalommal küzdött, azóta azonban már jól érzi magát. A most karanténban lévő gyerekek jövő hétfőn már újra iskolába mehetnek.

A hétfői 350-hez képest kedden már 364 Békés megyei fertőzöttről adott tájékoztatást a kormányzati portál. Ezzel Békés az esetszám alapján a második legkevésbé fertőzött térségnek számít, Tolnában most 311-nél jár a számláló. Az elmúlt hetekben elhúzott mellettünk Heves és Vas megye is, a harmadik pozícióban Heves van 538 pozitív esettel.

Nézze meg ezt is:

Rendőrök és rendőrségi dolgozók vehettek át jutalmat a Rendőrség Napján

  Szent György nap, a Magyar Rendőrség Napja alkalmából 2024. április 23-án állománygyűlést tartottak a …