2023. március 30., csütörtök
FONTOS

Időjárásálló sátrat telepített a gyulai kórház elé a Magyar Honvédség

A Magyar Honvédség 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezredének katonái érkeztek csütörtök délelőtt a gyulai kórházhoz a kialakult járványügyi helyzet miatt.

A kötelező előszűrés miatt az épületbe való bejutás ideje egy kissé megnövekedett, a másfél méteres távolság betartásával pedig rendszerint az utcafrontig ér a sor. A Békés Megyei Központi Kórház kérésére ezentúl egy időjárásálló sátor védi az ide érkezőket. A kórházba érkezők körében az volt tapasztalható, hogy már mindenki eleve maszkban közelíti meg az épületet, a legtöbben pedig odafigyelnek a járványügyi szabályok betartására.

Az egészségügyi intézmény bejárata előtt felállított sátor egyrészt az eső elől is jól véd, másrészt szeles időben menedéket jelenthet a várakozás ideje alatt.

A csütörtöki akció nem az első példa arra, hogy a Magyar Honvédség saját sátrait telepíti kórházak elé, korábban ez már megtörtént a közelben Orosházán és Deszken is a szentesi műszaki ezred segítségével.

Nézze meg ezt is:

Megújult a kormányhivatal egyik békéscsabai épülete

  Szerda délelőtt a szalagátvágással jelképesen is átadták Békéscsabán a kormányhivatal családtámogatási- illetve rehabillitációs ellátási …