2024. április 19., péntek
FONTOS

Gyulára is elérkezett Didier Caron: Hamis hang című története

 

Az Orlai Produkciós Iroda és a Szentendrei Teátrum közös előadása érkezett el Gyulára, az ő nevükhöz fűzhető Didier Caron: Hamis hang című történetének magyarországi ősbemutatója is.

A darabot a Liza a rókatündér című film rendezője, Ujj Mészáros Károly állította színpadra. A történetben a Genfi Szimfonikusok maximalista karmestere fáradtan tér be az öltözőjébe, zenekara gyenge játéka miatt bosszankodva. Ezeket a nehéz pillanatokat törte meg Leon Dinkel, egy titokzatos rajongó.

A világhírre vágyó zenésznek már nem kell sokáig szenvednie zenekara gyenge játéka miatt, ugyanis elnyerte a Berlini Filharmonikusok vezetőkarmesteri állását. A titokzatos rajongó kitartóan, lépésről lépésre fosztja meg Millert a nagyratörő álmaitól, szétszedve a karmester egoját és önbecsülését, számos fordulattal.

A Gyulai Várszínház őszi, kamaratermi programjai október 15.-én folytatódtak volna, a teátrum azonban közleményében számolt be arról, hogy Tóth Auguszta: Hoztam valami a hegyekből című előadói estjét betegség miatt elhalasztják.

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …