2024. március 29., péntek
FONTOS
Témák: - Két filmfesztiválon is szerepelt a Toldi című játékfilm, nyáron a balatonszemesi Bujtor István fesztiválon értékelte a zsűri, legutóbb pedig a Hét Domb Fesztiválon ért el eredményt. Utóbbi eseményen 50 film közül az 5. lett a közönségszavazáson, a voksolás nagyjátékfilm kategóriájában pedig első helyet ért el. - Az államosított Magyar Rendőrség 100. évfordulója alkalmából nyílt kiállítás a Csabagyöngye Kulturális Központban. A tárlat egyik része a rendőrség történetét mutatja be, a másik pedig korabeli fotók segítségével enged betekintést az évszázadossá vált testület életébe. - A szerdai adatok alapján 552-re nőtt a fertőzöttek száma Békés megyében. - "A gyermekdiabétesz aktualitásai, különös tekintettel a COVID járványra” címmel rendezett szimpóziumot a napokban a Diaboló Alapítvány a Cukorbeteg Gyermekekért. Az eseményen a szülőknek tartott előadásokat követően ötven családnak fertőtlenítőszereket és vitaminokat tartalmazó csomagokat is átadtak. - Elbontották az óriáskereket a Várkertben.

Gyula Tv Híradó 2020. 10. 14.

Témák:

– Két filmfesztiválon is szerepelt a Toldi című játékfilm, nyáron a balatonszemesi Bujtor István fesztiválon értékelte a zsűri, legutóbb pedig a Hét Domb Fesztiválon ért el eredményt. Utóbbi eseményen 50 film közül az 5. lett a közönségszavazáson, a voksolás nagyjátékfilm kategóriájában pedig első helyet ért el.

– Az államosított Magyar Rendőrség 100. évfordulója alkalmából nyílt kiállítás a Csabagyöngye Kulturális Központban. A tárlat egyik része a rendőrség történetét mutatja be, a másik pedig korabeli fotók segítségével enged betekintést az évszázadossá vált testület életébe.

– A szerdai adatok alapján 552-re nőtt a fertőzöttek száma Békés megyében.

– “A gyermekdiabétesz aktualitásai, különös tekintettel a COVID járványra” címmel rendezett szimpóziumot a napokban a Diaboló Alapítvány a Cukorbeteg Gyermekekért. Az eseményen a szülőknek tartott előadásokat követően ötven családnak fertőtlenítőszereket és vitaminokat tartalmazó csomagokat is átadtak.

– Elbontották az óriáskereket a Várkertben.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 25.

Témák: – Szombat délután átadták a gyulai sporttelep Himer centerpályáját. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester …