2024. április 24., szerda
FONTOS

Ötödik és első helyet hozott a Toldi a Hét Domb Fesztivál közönségszavazásán

Közel egy évvel ezelőtt mutatták be a Gyulán és Nagyszalontán forgatott Toldi című filmet, az alkotás ezidő alatt pedig több helyre is eljutott az országban. Október 12-én az első televíziós vetítés is megtörtént, hétfő este a Gyula Televízión láthatták nézőink a játékfilmet. A stáb elsősorban azt a célt tűzte ki, hogy a Toldi oktatási segédanyagként segítse a tanulókat a jövőben. Ezt a célt túl is szárnyalta a film, 2020-ban ugyanis több filmfesztiválon is szerepelhetett.

Idén nyáron a balatonszemesi Bujtor István filmfesztiválon értékelték a játékfilmet, ahol a zsűri részéről több pozitív kritika is érkezett. Elhangzott, hogy a stáb jó úton jár és arra biztatták őket, hogy folytassák a közös munkát.

Az idei Hét Domb Fesztiválon 50 film közül a Toldi az 5. lett a közönségszavazáson, nagyjátékfilm kategóriában pedig az első helyet érte el.

A következő napokban, az oktatásban is szerepet vállalva elsőként a Gyulai Tankerületi Központ valamennyi általános és középiskolájába fog eljutni a Toldi.

Nézze meg ezt is:

Rendőrök és rendőrségi dolgozók vehettek át jutalmat a Rendőrség Napján

  Szent György nap, a Magyar Rendőrség Napja alkalmából 2024. április 23-án állománygyűlést tartottak a …