2022. november 30., szerda
FONTOS

A gyulai iskolákban is teljeskörű nagytakarítást tartanak az őszi szünetben

Ismét nagytakarításra kerül sor az iskolákban, az őszi szünet alatt alapos fertőtlenítést végeznek minden intézményben.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumától az iskolák javaslatokat is kaptak az akció menetére és módjára, hangsúlyozva azt, hogy a szünetre olyan lehetőségként tekintsenek, mintha az rendkívüli szünet lenne. Mindemellett egy olyan javaslat is elhangzott, hogy az osztályfőnökökön, tanárokon keresztül kérjék meg a szülőket arra, hogy ne engedjék gyermekeiket olyan rendezvényekre, ahol zárt térben sokan vannak.

Az iskolákban nem maradhat el a sporteszközök fertőtlenítése sem, valamint a radiátorok és ablakok, üvegfelületek is alapos tisztításon esnek át. Az intézmények országszerte most egy más jellegű őszi szünetre készültek fel, hogy mindenhol el tudják végezni a nagytakarítást október 23-tól november 1-ig.

A diákok most különleges körülmények között töltik mindennapjaikat, a tapasztalatok szerint azonban ez nem befolyásolja a hétköznapi jó hangulatot, így a tanulást sem.

Nézze meg ezt is:

Fontos elismerést kapott az Almásy-kastély

A második helyen végzett a gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont az egyik, szálláshelyek közvetítésével foglalkozó weboldal idei …