2024. április 23., kedd
FONTOS

Arnold Schwarzenegger útján halad a gyulai Plumbás Ádám

A legrangosabb testépítő szövetség versenyén szerezte meg a profi kártyát a gyulai Plumbás Ádám. A profi kártya egy olyan státuszt jelent ebben a sportágban, amivel akár a testépítés csúcsára, a Mr. Olympiára is eljuthat valaki. Arnold Schwarzenegger hétszer nyerte el ezt a címet. A testépítés történetében eddig Magyarországról csak két embernek sikerült a Mr. Olympiára kijutnia. A napokban lezajlott, lengyelországi eseményen nehézsúlyban mérettette meg magát Plumbás Ádám.

Plumbás Ádám 13 éve foglalkozik a testépítéssel, 10 éve pedig versenyszerűen végzi ezt. Elmondta, nagyon sok munkával, energiával és lemondással jár, hogy valaki elérje célját ebben a sportban. Hozzátette, a nap 24 órájában erről szól az élete, amely nem csak 1-2 hétig tart, hanem az év minden napján. Egy olyan életmódot kell tartania, ahol nem szabad kiengedni. Szigorú korlátok között tudják csak összehozni azt a fizikumot, melyet a színpadon láthatnak a nézők. A gyulai testépítő motivációja, mint ebben a sportban a legtöbbeknél, az volt, hogy nem volt megelégedve a külsejével.

Plumbás Ádám kiemelte, az elkövetkezendő 1-2 év alatt még több izmot szeretne felszedni magára. Gyulaiként célja, hogy külföldön, profi testépítőként a világsztárok közt mérettesse meg magát.

 

Nézze meg ezt is:

Rendőrök és rendőrségi dolgozók vehettek át jutalmat a Rendőrség Napján

  Szent György nap, a Magyar Rendőrség Napja alkalmából 2024. április 23-án állománygyűlést tartottak a …