2024. április 19., péntek
FONTOS

Interliga meccseket rendeztek a gyulai sportpályán

Az eredmény helyett sokkal inkább a mutatott játék számított a szerdai Interliga mérkőzésein, ahol az u-10 és az u-11-es korosztályos csapatok mérték össze tudásukat. A csapatok edzői úgy nyilatkoztak, sajnálatos, hogy külföldi csapatok most nem tudtak részt venni a programon, hiszen az mindig kemény próbatételt jelent a gyerekeknek és segíti fejlődésüket.

A két korosztályban 6-6 csapat versengett egymással, a Gyulasport mindkét korosztályban képviseltette magát. A szerdai mérkőzéseket a Bozsik programokon is ismert szabályok szerint bonyolították le, ez azt jelenti, hogy a kialakított pálya méretétől függetlenül a gyerekek ízelítőt kaptak a felnőtt labdarúgásban is gyakorolt szabályokból. Ebből kifolyólag a lesszabályra is figyelniük kellett.

A hétközi esemény abból kifolyólag is érdekes volt, hogy a sportpályán első olyan szabadidős programot rendezték meg, ahol már a maszk használata is kötelező volt.

Nézze meg ezt is:

Fókuszban a területfejlesztés

  Hétfőn nyolcadik alkalommal szervezett információs napot a Békés Vármegyei Önkormányzat a Csabagyöngye Kulturális Központban. …