2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Itt találja a legfrissebb kék híreket Békés megyéből

Szeghalmon és Békésen balesetnél helyszíneltek, Gyulán ittas járművezetés és kábítószer birtoklás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében 2020. október 28-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

 

Szeghalmon, a Somogyi Béla utca és a Vörösmarty utca kereszteződésében 13 óra 30 perc körül egy személygépkocsi elütött egy kerékpáros férfit. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba.

 

Békésen, a Móricz Zsigmond utca és a Táncsics utca kereszteződésében összeütközött egy személyautó és egy kerékpárral közlekedő lány, aki elesett és könnyebben megsérült.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. október 28-án 15 óra körül Gyulán, a Sarkadi úton. Egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinál pozitív értéket jelzett az alkoholszonda. A rendőrjárőrök a jármű vezetőjét előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol a további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért elvették a férfi jogosítványát, és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Házkutatást tartottak a nyomozók egy gyulai férfinál 2020. október 28-án. A rendőrök az egyik helyiségben kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak. A  fiatal férfit előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol az elvégzett gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála. A rendőrség kábítószer birtoklás gyanúja miatt indított büntetőeljárást a gyulai férfi ellen, és a lefoglalt növényi törmelék kábítószer hatóanyag-tartalmát szakértővel vizsgáltatja meg.

Nézze meg ezt is:

Lopás Orosházán és Békésen, garázdaság Békéscsabán

Lopáson értek tetten egy férfit 2024. március 18-án, Orosházán. Egy Tátra utcai lakatlan házba ment …