2023. március 30., csütörtök
FONTOS

Baleset, ittas vezetés, rongálás Békésben

Balesetnél helyszíneltek Békésen, ittas járművezetés Gyulán és Gyomaendrődön, rongálás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Újkígyóson.

Békés külterületén 7 óra 15 perc körül összeütközött két személygépkocsi, az egyik autó vezetője könnyebben megsérült. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Békés megyében két helyen is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. október 30-án.

Először 14 óra körül Gyulán, a Temesvári úton ellenőriztek egy gyulai segédmotoros kerékpárral közlekedő férfit.

Másfél órával később Gyomaendrődön, a Borostyán utcában állítottak meg egy gyomaendrődi nőt, aki autót vezetett.

Mindkét járművezető alkoholt fogyasztott a vezetés megkezdése előtt.

A gyulai férfit a rendőrjárőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol a további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála. Büntetőfeljelentést tettek ellene, illetve helyszíni bírság megfizetésére kötelezték, mert kikapcsolt bukósisakkal közlekedett segédmotor-kerékpárjával.

A gyomaendrődi nőt a rendőrök orvosi vizsgálatra, mintavételre vitték, majd elvették a jogosítványát, és vele szemben is büntetőeljárás indult.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2020. október 30-án 13 óra 45 perc körül előállítottak egy békéscsabai fiút, mert a gyanú szerint Újkígyóson, egy ház mögött, a körbekerítetlen területen leparkolt gépkocsik szélvédőjét betörte.

A rendőrkapitányság rongálás elkövetésével gyanúsítja.

Nézze meg ezt is:

Öt baleset, öt sérült Békésben

Gyomaendrőd külterületén, 2023. március 24-én egy személygépkocsi vezetője későn észlelte, hogy előtte megállt egy másik …