2023. március 25., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 11. 02.

Témák:

– Újabb előrelépés történt a gyulai Airbus üzem előkészítése kapcsán. Görgényi Ernő polgármester átvehette a gyár építési engedélyét tartalmazó határozatot. Az építkezés akár már idén megkezdődhet.

– Egy hét alatt 483 új fertőzöttet regisztráltak Békés megyében. Hétfőre 102 újabb esettel 1458-ra nőtt a pozitív tesztet produkálók száma.

– Hétfőtől kezdve már nem csak a vendéglátósoknak kötelező a maszkhasználat az éttermekben, november 2-től ez mindenkire vonatkozik. Ez ugyanúgy igaz az egyéb szórakozóhelyekre is, a maszkot pedig csak az étel vagy ital elfogyasztásának idejére lehet levenni.

– Keddtől új nyitvatartási időben látogathatók a gyulai kiállítóhelyek. A Gyulai Vár, az Almásy-kastély és az Erkel Ferenc Emlékház ezentúl 9 órától 17 óráig tart nyitva. De a két kisebb kiállítóhelyen, illetve a Kastély Kávézóban is változások lépnek életbe.

– Harminckét határsértőt tartóztattak fel a rendőrök Békés megyében. A gyanú szerint egy román férfi várta őket a Mezőgyánhoz tartozó Nagygyanté külterületén, de még mielőtt beszálltak volna a kisteherautójába, hogy továbbutazzanak, a rendőrök elfogták őket.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2023. 03. 21.

Témák: – A tavalyi aszályos időszakot követően idén jobb évre számítanak a Gyulai Agrár Zrt-nél. …