2023. március 25., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 11. 04.

Témák:

– Ha nagyon kemény lesz a tél, akár 440 tonna só állhat a Gyulai Közüzemi Kft rendelkezésére, így az utak csúszásmentesítése megoldható lesz. A cég munkatársai felkészítették a gépparkot, a két nagy sószóró mellett több saját és bérelt jármű is bevethető lesz.

– Rendkívüli jogrendet és éjszakai kijárási korlátozást vezetett be a kormány szerdától. A szerdai adatok alapján országosan tovább gyorsult, Békésben most lassult a fertőzöttek számának növekedése.

– Az Almásy-kastély és a Gyulai Vár népszerűsége 2020-ban is töretlen annak ellenére, hogy több állandó programnál is változásokat kellett bevezetni. A kisebb kiállítóhelyek érezték meg leginkább az idei évet, a látogatószám ezeken a helyeken erősen csökkent. A legszembetűnőbb változás, hogy elmaradtak a nagyobb, szervezett csoportok látogatásai.

– Az Orlai Produkciós Iroda öt színészének saját, személyes történeteire épült az a darab, melyet kedd este mutattak be a Gyulai Várszínház kamaratermében. A Határátlépések című előadás többek között a gyerek-szülő kapcsolatot, valamint párkapcsolati problémákat tárta fel.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2023. 03. 21.

Témák: – A tavalyi aszályos időszakot követően idén jobb évre számítanak a Gyulai Agrár Zrt-nél. …