2021. március 5., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 11. 10

Témák:

– 2021 áprilisára új arcát mutathatja Gyula legrégebbi lakóháza, a Máriás-ház. A kedd délelőtti bejáráson elhangzott, a járvány végével ismét nagy szükség lesz közösségi terekre, épületekre ahol az emberek összejöhetnek különféle programok alkalmából. A jelenleg felújítás alatt álló Máriás-ház méltó helyszín lesz ehhez.

– Kedden 145 új koronavírus fertőzöttet regisztráltak Békés megyében.

– Erkel Ferenc születésének 210. évfordulója alkalmából szombaton mutatták be a zeneszerző nevét viselő társaság idén megjelent kötetét, a gyulai városháza dísztermében. Ezt követően a Lavotta János Kamarazenekar két zenésze adott hangversenyt az érdeklődőknek.

– Félig online formában rendezték meg idén a Simonyi Imre Emlékversenyt. 2020-ban a Mogyoróssy János könyvtárba érkeztek az általános és középiskolás diákok. A pénteki rendezvényen előbb a verseny egyéb kategóriáinak díjait osztották ki, ezt követően került sor a versmondó versenyre.

– Több, mint 30 éve működteti vállalkozását Fáskerti László, többek között az 1994-ben megépült gyulai sportcsarnok is a cég nevéhez fűzhető. A nemrég Magyar Gazdaságért Díjjal kitüntetett vállalkozó Kézjegy című műsorunkban beszélt az elmúlt évek sikereiről és legemlékezetesebb munkáiról.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2021. 03. 01

Témák: – Sok lehetőséget tartogatnak a hamarosan megnyíló, új pályázati források Gyula és a járás …