2023. március 29., szerda
FONTOS

2020-ban is átadták az év nagymamája és az év nagypapája díjat

 

Görgényi Ernő polgármester köszöntötte az év nagymamáját és az év nagypapáját még a hét elején megrendezett zártkörű ünnepségen. Az elismerést hagyományosan a városi idősek napi rendezvényen adják át, 2020-ban azonban elmaradt a program, de ezen részét nem szerették volna mellőzni a szervezők.

Ahogy tavaly, úgy 2020-ban is az unokáktól várták a pályaműveket arról, hogy szerintük miért az ő nagyszülőjük az év nagymamája vagy nagypapája. A cím átadását először az egyik képviselő-testületi ülésen tervezték, helyette azonban egy külön napon várták az érintetteket a városháza dísztermébe. Ebben az évben az elismerést Molnár Istvánné és Kocziha György érdemelte ki.

Az elismeréseket Görgényi Ernő polgármester és Kiss Szabolcs, a gyulai kistérségi szociális intézmény vezetője adta át.

2020-ban az év nagymamáját a gyulai Magvető Általános Iskola 2. osztályos tanulója, Molnár Mira ajánlására választották meg, az év nagypapája címet pedig a román iskola 4. osztályos tanulója, Kocziha Lívia nagyszülője vehette át.

Nézze meg ezt is:

Folytatódnak a TOP Pluszos fejlesztések

Soron kívüli ülésen, egyhangúlag fogadta el Békés Vármegye Önkormányzatának Közgyűlése a vármegye Integrált Területi Programjának …