2024. április 18., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 11. 13.

Témák:

– Magasabb kategóriájú szobákat és lakosztályokat alakítanak ki az Elizabeth Hotelben, az udvaron lévő parkolót pedig parkosítják. A szálloda emiatt zárva tart, a nyitás jövő tavasszal várható.

– Újabb negatív csúcs született, pénteken 246 új koronavírus fertőzöttet regisztráltak Békés megyében. A nehéz helyzetben is kitartunk a végsőkig – mondta a járvány kapcsán a Gyula Tv-nek Görgényi Ernő. A gyulai polgármester ugyanakkor rendkívül aggasztóak nevezte a várható gazdasági következményeket.

– Teljes kapacitással zajlik a lombgyűjtés a gyulai közterületeken. A Közüzemi Kft munkatársai először a belvárosban, a forgalmas utakon, parkolókban végzik el a munkát, de a fontossági sorrend elején szerepel a lakótelepek, a parkok rendbetétele is.

– Szeptemberben újra megpróbálták, majd ismét abba kellett hagyniuk a rendszeres próbákat az Erkel Ferenc Vegyes Kar tagjainak, emellett szinte az összes tervezett programjuk elmarad. Ez igaz a 2020-as karácsonyi koncertre is, így idén máshogy kedveskednek a kórus tagjai a gyulai közönségnek.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 12.

Témák: – A város tíz pontján, összesen 255 millió forintból újulnak meg utak, útszakaszok és …