2024. április 16., kedd
FONTOS

Megújul 2021 tavaszára az Elizabeth Hotel

November elsejétől bővítési és felújítási munkálatok kezdődtek az Elizabeth Hotelben. Kibővül az étterem és a bár, új, erkélyes szobákat alakítanak ki, valamint a szálloda eddigi parkolója helyén egy élményelemekkel ellátott zöld parkot hoznak létre. A hotel szolgáltatási körének bővítési igénye már közel 4 évvel ezelőtt felmerült. 2019. februárjában már megkapták az engedélyeket, de a munkálatok csak idén kezdődtek meg.

A felújítás után magasabb kategóriájú, deluxe szobák, junior lakosztályok lesznek. Összességében nagyobb légterű, jobb felszereltségű szobák várják majd a Gyulára érkező vendégeket. Az Elizabeth Hotel udvara eddig parkolóként szolgált, ez a jövőben nagy mértékben megváltozik.

A munkafolyamatok kedvezőtlenül érintenék a vendégek pihenését, ezért az Elizabeth Hotel menedzsmentje a szálloda ideiglenes bezárása mellett döntött már november elsejétől, így nem a november 11-én életbe lépett járványügyi intézkedések miatt kellett felfüggeszteni a működést. A megújult szálloda 2021. kora tavaszától fogad újra vendégeket.

Nézze meg ezt is:

Megújult a kispiac, már tervezik a folytatást

  Szombat délelőtt már a felújított törökzugi kispiacon jelenthette be Vigné Fábián Diána és Kónya …