2024. április 20., szombat
FONTOS

Elmarad az Erkel Ferenc Vegyes Kar karácsonyi koncertje

Nagy érdeklődés mellett rendezte meg az Erkel Ferenc Vegyes Kar karácsonyi koncertjét 2019-ben. A járványhelyzet miatt az a döntés született, hogy az idei ünnepi hangulatot szintén a kórus tavalyi koncertje fogja megadni. Az adventi időszakban a múlt évi felvétel ismét látható lesz a Gyula Televízió adásában, ehhez kapcsolódóan üzenettel is készültek a vegyeskar tagjai.

Ezek a felvételek még kedden, vagyis az újabb korlátozások bevezetése előtt készültek, ekkor rögzítettük azokat a gondolatokat, melyek majd adásba kerülnek. A kórus tagjai azért találkoztak, hogy mindenki megkapja az Erkel kórusos maszkot, próba a járványhelyzet miatt nem zajlott.
Az idei vírushelyzet a vegyes kar életét is hasonló szinten bonyolította meg, mint más kórusoknak. 2020-ban ők is leállásra kényszerültek, majd szeptemberben bizakodva újra elkezdték a próbákat, később azonban a szigorítások miatt újra befejezték ezeket.

A próbákat továbbra sem tartják meg, addig is abban bíznak, hogy tavasszal már a következő koncertjükre készülhetnek. A teljes karácsonyi műsor időpontjáról később adunk tájékoztatást.

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …