2024. április 20., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 11. 16.

Témák:

– Hétfőn Békésben és országosan is megdőlt a napi rekord, ennyi új fertőzöttet még nem vettek nyilvántartásba. A koronavírus járvány elleni védekezésről tanácskozott a Békés Megyei Védelmi Bizottság.

– Az okmányhitelesítés és a Széchenyi-kártya ügyintézéséhez elengedhetetlen a személyes ügyfélfogadás a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában. A járványügyi helyzet alatt az iparkamara online térben, webináriumon segíti a vállalkozókat.

– November 10-e óta minden sportrendezvényt nézők nélkül kell megrendezni, de a legtöbb bajnokság így folytatódhatott. A gyulai felnőtt női kézilabda csapat edzései továbbra is zajlanak, mérkőzéseik azonban sorra elmaradnak. A legtöbb fordulót covidos esetek miatt halasztották el.

– A digitális oktatás, illetve a korlátozások bevezetése ellenére sem állt meg az élet a Gyulai Ifjúsági Központban. Megváltozott időpontban továbbra is működik az egyéni tanácsadás, a városi érdekképviselet tagjai pedig online programokat és cipősdoboz akciót szerveznek.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 16.

Témák: – Az utolsó gyulai Auschwitz-túlélő fia, Diósi Lajos beszélt többek között a helyi zsidóság …