2024. április 19., péntek
FONTOS

Várhatóan tavasszal pótolják a Gyulai Várszínház kamaratermi előadásait

Ezek a felvételek a Gyulai Várszínház idei, utolsó kamaratermi előadásán készültek.

Az Orlai Produkciós Iroda Határátlépések című darabján a nézők még maszkban, az általuk választott székeket elfoglalva élvezhették a művészek személyes történeteit bemutató modern drámát. A várszínház következő programját november 19-én mutatták volna be, a jelenleg érvényben lévő járványügyi rendeletek értelmében erre már nem kerülhetett sor. Elek Tibor, a teátrum igazgatója elárulta, a kamaratermi évad összes előadása elmarad, jelenleg ezek átszervezésén dolgoznak. A hat darab közül a Déryné ifiasszony és a Winterreise új időpontja már megszületett.

Hozzátette, azoknak sem kell aggódniuk, akik korábban váltottak jegyet vagy bérletet az idei évadra, mivel ezek jövő tavasszal is érvényesek lesznek, de egy e-mailes vagy telefonos bejelentkezés után akár vissza is válthatók.

Elek Tibor elárulta, elkezdődött a jövő nyári évad tervezése, szervezése, melyet a korábbi években is ebben az időszakban folytattak. A várszínházzal közösen megvalósított előadásokat például biztosan láthatják majd a nézők.

A kényszerű zárvatartás időszakában, a tavaszi helyzethez hasonlóan ismét az online térben próbálnak kapcsolatot tartani a színház szerelmeseivel. A tervek szerint hamarosan megjelenik a nyári évadot bemutató videós összeállítás, korábbi interjúk, beszélgetések, illetve újabb játékot is szerveznek.

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …